loader

Prețuri Website Avantajoase

Site Esențial
 
Pachetul ideal pentru a începe aventura digitală a afacerii tale.

3 pagini
1 limba (Ro)
Formular de contact si modele standard
"Livrat în 2 zile."

29 / luna
+ € 350 manoperă

Site Avansat
Cel mai popular
 
Oferta ideală pentru a prezenta activitatea ta online.

5 pagini
2 limbi (Ro/En sau Fr)
Formular de contact avansat
"Livrat în 8 zile."

59 / luna
+ € 550 manoperă

Site Pro
 
Oferta pro care atrage clienți noi prin cantitatea fenomela de continut.

10 pagini
3 Limbi (Ro/En/Fr)
Strategie de optimizare pentru
motoarele de căutare.
"Livrat în 14 zile."

99 / luna
+ € 950 manoperă

Prețurile nu conțin TVA și sunt valabile pentru toată durata contractuală.

Website pe măsură

Dacă ești interesat să discutăm despre realizarea unui website personalizat, te rog să ne contactezi. Suntem gata să programăm o întâlnire pentru a discuta detaliile proiectului tău și pentru a-ți oferi o propunere personalizată.
ECOM Start
 
Ideal pentru a începe să vinzi produsele și serviciile tale online.

10 produse
1 limba (Ro)
Formular de contact si modele standard
"Livrat în 4 zile."

39 / luna
+ € 350 manoperă
4% comision tranzacții

ECOM Boost
Cel mai popular
 
Vinde online până la 100 de produse simultan cu pachetul Boost.

100 produse
2 limbi (Ro/En sau Fr)
Formular de contact avansat
"Livrat în 14 zile."

69 / luna
+ € 550 manoperă
2% comision tranzacții

ECOM Performance
 
Vinde in volum mare produsele și serviciile tale online cu Performance.

5000 produse
3 Limbi (Ro/En/Fr)
Strategie de optimizare pentru
motoarele de căutare.
"Livrat în 30 zile."

129 / luna
+ € 950 manoperă
1% comision tranzacții

Prețurile nu conțin TVA și sunt valabile pentru toată durata contractuală.

Magazin online pe măsură

Dacă ești interesat să discutăm despre realizarea unui magazin online personalizat, te rog să ne contactezi. Suntem gata să programăm o întâlnire pentru a discuta detaliile proiectului tău și pentru a-ți oferi o propunere personalizată.
Aplicație Bază
 
Dezvoltăm aplicații intuitive, adaptate nevoilor fundamentale ale afacerii tale, optimizând procesele și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

1 limba (Ro)
Android
Interfață Simplă
UX/UI design Android
Publicare aplicație Google Play
"Livrat în 7 zile."

29 / luna
+ € 350 manoperă

Aplicație Max
Cel mai popular
 
Aplicații de calitate superioară pentru eficiență maximă și versatilitate în atingerea obiectivelor tale operaționale și de marketing.

2 limbi (Ro/En sau Fr)
iOS sau Android
Interfață Avansată
UX/UI design Android sau IOS
Publicare aplicație Google Play
"Livrat în 15 zile."

59 / luna
+ € 550 manoperă

Aplicație Ultra
 
Intră în era inovației cu aplicații de ultimă generație, oferind o experiență de neuitat pentru a atrage și fideliza clienții, consolidându-ți poziția în piață.

3 Limbi (Ro/En/Fr)
Ambele iOS si Android
Interfață Personalizată
UX/UI design Android și IOS
Optimizare pentru App Stores
Publicare în App Store/Google Play
"Livrat în 30 zile."

99 / luna
+ € 950 manoperă

Prețurile nu conțin TVA și sunt valabile pentru toată durata contractuală.

Aplicație pe măsură

Dacă ești interesat să discutăm despre realizarea unei aplicații personalizate, te rog să ne contactezi. Suntem gata să programăm o întâlnire pentru a discuta detaliile proiectului tău și pentru a-ți oferi o propunere personalizată.
Campanie
Marketing Start
 
Începe cu dreptul și atrage atenția publicului tău target prin Campania Marketing Start crescând vizibilitatea și generând interesul potențialilor clienți.

Audit și planificare SEO
Verificare și optimizare conținut
Creare strategie de marketing
Creare și setare campanii ads
Rapoarte și suport buget media

% 10 / luna
din bugetul marketing
+ € 350 manoperă

Campanie
Marketing Avantaj
Cel mai popular
 
Ia-ți afacerea la un nivel superior cu Campania Marketing Avansat. Dezvoltăm strategii personalizate pentru creșterea sustenabilă a brandului tău.

Tot ce cuprinde pachetul Start
Creare campanii social marketing
Configurări tehnice conturi sociale
Video și materiale publicitare 2x
Google analytics, remarketing


% 10 / luna
din bugetul marketing
+ € 550 manoperă

Campanie
Marketing Premium
 
Atinge apogeul succesului cu Campania Marketing Premium. Oferim soluții de marketing de vârf, concentrate pe dominarea pe piață și conectarea profundă cu audiența ta.

Cuprinde pachetele Start și Avansat
Întreținere campanii social marketing
Video și materiale publicitare 4x
Dynamic Retargeting, Remarketing Ads
Servicii copywriting
Native advertising


% 10 / luna
din bugetul marketing
+ € 950 manoperă

Prețurile nu conțin TVA și sunt valabile pentru toată durata contractuală.

Campanie marketing pe măsură

Dacă vrei să amplifici vizibilitatea afacerii tale prin intermediul unei campanii de marketing personalizate, te invităm să ne contactezi. Suntem pregătiți să stabilim o întâlnire pentru a discuta detaliile proiectului tău și pentru a-ți prezenta o propunere de marketing adaptată nevoilor tale.

Profesional

Suntem dedicați să abordăm fiecare proiect cu seriozitate și profesionalism, punând accentul pe atenție la detalii și angajament în îndeplinirea cerințelor clienților noștri.

Ultimele technologii

Colaboreză cu noi și beneficiază de expertiza noastră în implementarea celor mai noi instrumente și platforme, asigurându-te că proiectul tău se află în avantaj competitiv.

Întrebări frecvente referitoare la serviciile noastre

Cum pot să beneficiez de prețurile avantajoase?
Ești interesat de prețurile noastre avantajoase?

Intră în contact cu noi prin WhatsApp și un consilier digital de la Highest Elite te va informa despre diferitele formule disponibile, va analiza împreună cu tine situația și îți va face o propunere în funcție de nevoile și așteptările tale. După validarea propunerii din partea ta, comanda va fi înregistrată, iar crearea proiectului va putea începe.
Pentru a te asigura că site-ul tău reflectă imaginea pe care o dorești și pune în valoare expertiza ta, este important să pregătești cu atenție urmatoarele detalii care va stabili un caiet de sarcini detaliat și bogat.

Pe lângă prezentarea activității tale, a firmei, a produselor și/sau serviciilor tale, a detaliilor practice (orar etc.), trebuie să determini următoarele elemente fundamentale:

- Care este scopul site-ului tău: dorești să furnizezi doar informații despre firma ta, să-ți fidelizezi clienții, să atragi potențiali clienți sau vrei să vinzi și produsele și serviciile tale online?

- Cine este publicul tău țintă: te orientezi către persoane fizice sau către profesioniști? Unde locuiesc? Ce vârstă au? Trebuie să răspunzi la aceste întrebări înainte de a crea un site.

- Ce doresc clienții tăi să afle: conținutul site-ului tău trebuie să răspundă cât mai clar la această întrebare. Gândește-te la câteva cuvinte-cheie care să corespundă căutărilor lor obișnuite. Reflectează cu atenție asupra fotografiilor și videoclipurilor pe care le pui pe site-ul tău. Acestea îl fac mai atractiv și asigură că vizitatorii rămân mai mult timp.

- Cum trebuie să intre în contact clienții tăi cu tine: prin telefon, prin intermediul unui formular de contact, prin e-mail, pe rețelele sociale?

- Ai preferințe în ceea ce privește design-ul: dacă ai deja preferințe, este momentul ideal să ni le comunici. Care este identitatea vizuală a firmei tale? Ai deja la dispoziție elemente precum logo, imagini, videoclipuri?
Indiferent de pachetul Website pe care l-ai ales, vei primi coaching și explicații ghidate care îți vor permite să faci cu ușurință ajustări (text, imagine...) pe cont propriu, printr-un portal și o aplicație simplă. Desigur, poți să apelezi și la ajutorul nostru pentru aceste modificări.
Nu, acesta va fi transferat și va fi utilizat pentru site-ul tău Business. Toate serviciile legate de acest nume de domeniu vor rămâne active până la transfer. Un consilier digital de la Highest Elite te va ajuta să obții codul de transfer în momentul potrivit.
Da, poți să ne ceri să treci, în orice moment, la o altă formulă diferită de cea pe care ai contractat-o.
Fiecare abonament are o durată de 12 luni și include toate serviciile din pachetul ales. Cu toate acestea, poți trece la un abonament superior în orice moment, dacă dorești să beneficiezi de opțiuni extinse.
Plata pentru abonament se efectuează automat în fiecare lună prin intermediul unui abonament gestionat cu serviciul Stripe. Cu privire la suma unică destinată analizei, proiectării și muncii dezvoltarii proiectului, aceasta se plătește întotdeauna în două rate. Un avans de 50% se achită la începutul proiectului, iar restul de 50% la finalizarea acestuia. Această sumă unică este determinată în funcție de pachetul ales iar îndata ce proiectul este predat, abonamentul va fi activat.
Un comision este facturat pentru vânzările efectuate pe magazinul online și va fi adăugat la abonamentul lunar în funcție de volumul de vânzări realizate în luna respectivă. Rata de comision variază între 1% și 4%, în funcție de pachetul de comerț electronic selectat.
Abonamentul poate fi anulat pentru sfârșitul lunii în curs după perioada contractuală de 12 luni.
Dacă abonamentul este anulat, site-ul va intra în modul de așteptare și poate fi reactivat atunci când reinițiați abonamentul.
Continuând navigarea pe site, acceptați politica noastră de confidențialitate.